Počasí dnes7 °C, zítra12 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

VIDEO: Policisté dopadli dealery drog, kteří se akorát vraceli z nákupu

Past na dva muže, kteří prodávali kokain, sklapla v Karlových Varech, kdy policisté zastavili vůz dealerů. V něm se nacházelo několik balíčků této omamné látky. Za poslední dva roky muži nakupovali tuto drogu a dále ji distribuovali na Karlovarsku a Sokolovsku.

Další úspěch v boji proti drogové kriminalitě si mohou připsat karlovarští kriminalisté. Do jejich hledáčku se dostali dva osmatřicetiletí muži, kteří si v posledních letech vydělávali prodejem drog, konkrétně kokainu.

„Muži byli ve večerních hodinách krajskými kriminalisty zadrženi v Karlových Varech v osobním vozidle, když se vraceli z nákupu omamné látky. Při prohlídce vozidla kriminalisté objevili několik uschovaných balíčků s drogou, které měli muži předtím zakoupit za účelem další distribuce. Oba muži byli zadrženi a převezeni na Policii ČR k provedení dalších procesních úkonů,“ uvedla policejní mluvčí Zuzana Týřová.

Následní vyšetřování ukázalo, že si takto měli muži počínat poslední dva roky, kdy drogou zásobovali své klienty na Karlovarsku a Sokolovsku. Oběma dealerům už bylo sděleno obvinění, stíháni budou na svobodě. V případě prokázání viny jim může hrozit trest od dvou do deseti let.

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto PČR

Štítky krimi, drogy, policie, Karlovy Vary, Karlovarský kraj, okres Sokolov, Policie České republiky

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Policisté dopadli dealery drog, kteří se akorát vraceli z nákupu  |  Krimi  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.