Počasí dnes9 °C, zítra11 °C
Sobota 5. října 2024  |  Svátek má Eliška
Bez reklam

Za jeden den zvládl vykopnout dvakrát ty samé dveře od bytu expřítelkyně

Třicetiletý muž ze Sokolovska vykopl dveře bytu své bývalé přítelkyně, když je nechala vyměnit, vrátil se na místo znovu a čin zopakoval. O čtyři roky mladší žena zrovna nebyla doma, mužovo počínání nicméně zahlédli sousedé, kteří majitelku bytu informovali a ta posléze policii. Strážnici na místě muže skutečně nalezli. V poklidu dřímal v posteli.

Zhrzený třicátník přišel k bytu své bývalé přítelkyně, ta zrovna nebyla doma. To jej však od návštěvy neodradilo, vykopl dveře, chvíli zůstal v bytě a poté odešel. Celou věc nahlásili sousedé šestadvacetileté ženě, která okamžitě nechala dveře nahradit novými.

Jenže to nebylo ze strany podezřelého vše. K opět prázdnému bytu se měl vrátit kolem desáté hodiny večerní a své jednání opakovat. Znovu měl totiž vykopnout vstupní dveře a vstoupit dovnitř. Jenže i tentokrát ho viděli sousedé, kteří o tom vyrozuměli šestadvacetiletou ženu, která vše okamžitě oznámila na tísňovou linku policie. Po příjezdu policejní hlídka vstoupila do bytové jednotky, ve které nalezla třicetiletého muže spícího v posteli,“ popsal případ policejní mluvčí Jakub Kopřiva.

Jak se dalo čekat, muž se podrobil orientačnímu testu na alkohol, který ukázal pozitivní výsledek 1,5 promile. Muž ze Sokolova svými činy způsobil škodu za dva tisíce korun, z postele putoval rovnou na záchytnou stanici, nyní mu hrozí až tříletý trest.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto PČR

Štítky krimi, alkohol, policie, Sokolov, postel, okres Sokolov, Strážnice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Za jeden den zvládl vykopnout dvakrát ty samé dveře od bytu expřítelkyně  |  Krimi  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.