Počasí dnes19 °C, zítra19 °C
Pátek 20. září 2024  |  Svátek má Oleg
Bez reklam

Pozornost bývalé přítelkyně si chtěl vynutit i elektrickým paralyzérem

Devětadvacetiletý muž vytrvale pronásledoval svoji bývalou přítelkyni. Posílal ji nevyžádané zprávy, obtěžoval ji telefonáty a dokonce na ni čekal i před jejím pracovištěm. Násilím dokonce nastoupil do jejího vozidla a vloupal se i do rodinného domu, kde bydlela. Kriminalisté muži z Karlovarska již sdělili obvinění ze spáchání zločinu vydírání a přečinů nebezpečné pronásledování a porušování domovní svobody.

„Obviněný muž od července tohoto roku vytrvale pronásledoval svojí bývalou přítelkyni. Dvacetiletou ženu nejen že sledoval, ale opakovaně jí kontaktoval prostřednictvím četných nevyžádaných zpráv a telefonátů. Jen během šestnácti dnů jí zaslal kolem čtyři sta zpráv a neustále chodil k jejímu bydlišti nebo na ní čekal i před jejím pracovištěm,“ popisuje policejní mluvčí Eva Valtová.

Právě na zaměstnaneckém parkovišti obviněný muž požadoval po dvacetileté ženě, aby ho odvezla do jeho bydliště. To žena odmítla a nastoupila do svého vozidla. Muž ale neváhal a nasedl proti její  vůli na místo spolujezdce a dále se dožadovat odvozu.

„Poškozená to odmítla a sdělila, že na místo zavolá policii. V tom jí obviněný chytil za předloktí a přiložil paralyzér s pohrůžkou, že pokud neuposlechne, tak ho použije. Z obavy o své zdraví jej uposlechla a muže chtěla vysadit kousek od jeho domu. S tím se ale bývalý přítel nespokojil a následně dal ženě krátký elektrický výboj aby ji přinutit k odvozu až na požadovanou adresu. Tímto však jeho jednání neskončilo. Později totiž muž vnikl do rodinného domu a dívku obtěžovat v jejím pokoji,“ dodala policejní mluvčí s tím, že za uvedené jednání hrozí obviněnému muži trest odnětí svobody až na osm let.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky pronásledování, vyhrožování, vězení, policie, Karlovarsko, Karlovarský kraj

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Pozornost bývalé přítelkyně si chtěl vynutit i elektrickým paralyzérem  |  Krimi  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.