Počasí dnes6 °C, zítra8 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Opilá řidička vjela na chodník, trefila semafor a zastavila se o hromadu štěrku

Osmačtyřicetiletá žena z Karlových Varů usedla za volant posilněná alkoholem, což se výrazně podepsalo na jejich řidičských schopnostech. V pozdních večerních hodinách totiž nezvládla řízení a způsobila škodu téměř 66 tisíc korun.

„Osmačtyřicetiletá žena řídila osobní vozidlo Ford po ulici Sokolovská v Karlových Varech. Jela ve směru od Chebského mostu a při projíždění levotočivé zatáčky s vozidlem vyjela mimo komunikaci na chodník a následně narazila do semaforu pro chodce. Po nárazu však řidička pokračovala ve své jízdě. Po chvíli opět vjela na chodník a zastavila se s automobilem až o přenosné zábrany a hromadu štěrku,“ popisuje počínání řidičky policejní mluvčí Eva Valtová.

Na místo nehody byli přivoláni policisté, kteří u řidičky provedli orientační dechovou zkoušku.

„Ta vyšla s nejvyšší naměřenou hodnotou 1 promile alkoholu. Následně se dobrovolně podrobila lékařskému vyšetření spojeného s odběrem biologického materiálu.  Řidičce byl na místě zadržen řidičský průkaz a zakázána další jízda. Svým jednáním způsobila celkovou škodu za bezmála 66 tisíc korun,“ doplňuje policejní mluvčí s tím, že karlovarští kriminalisté zahájili trestní stíhání a ženu obvinili ze spáchání přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky. Opilé řidičce hrozí až tříletý trest odnětí svobody.

Hodnocení článku je 50 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Jan Luxík

Štítky nehoda, opilost, řidička, vězení, policie, Karlovy Vary, chodník, Ford Motor Company

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Opilá řidička vjela na chodník, trefila semafor a zastavila se o hromadu štěrku  |  Krimi  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.