Počasí dnes10 °C, zítra16 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Devětadvacetiletý muž vykradl restauraci, stopy chtěl zamaskovat založením požáru

Chebští kriminalisté zahájili trestní stíhání devětadvacetiletého muže z Plzeňska, kterého obvinili ze spáchání přečinů krádeže a poškození cizí věci. Muž je vyšetřován ve vězení, neboť ho už soud stihl poslat za mříže kvůli jiným krádežím.

„Obviněný muž se na začátku března letošního roku vloupal v nočních hodinách do jednoho z lázeňských domů na Chebsku. Z restaurace odcizil finanční prostředky a poté v místnosti založit požár, který se měl rozšířit a poškodit stavební konstrukce, zařízení a vybavení lázeňského domu,“ uvedl policejní mluvčí Jakub Kopřiva.

Během požáru došlo i k poškození a zničení uskladněného zboží. Navíc se při požáru několik ubytovaných osob nadýchalo zplodin a muselo tak být ošetřeno.
 
„Obviněný muž, který poté z místa utekl, měl svým jednáním způsobit škodu přibližně 340 tisíc korun. Muži, který se v současné době nachází ve výkonu trestu odnětí svobody za jinou trestnou činnost, hrozí v případě prokázání viny trest odnětí svobody až na tři roky, neboť se krádeže dopustil opakovaně,“ dodal policejní mluvčí.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky požár, krádež, policie, hotel, Chebsko, Karlovarský kraj, vězení, Plzeňský kraj, okres Cheb

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Devětadvacetiletý muž vykradl restauraci, stopy chtěl zamaskovat založením požáru  |  Krimi  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.