Počasí dnes5 °C, zítra7 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Přítelkyni týral devět let, bil ji basebalovou holí, ustřihl ji cop a mlátil pěstí

Sokolovští kriminalisté zahájili trestní stíhání sedmatřicetiletého muže z jednoho menšího města na Sokolovsku, kterého obvinili ze spáchání zločinu týrání osoby žijící ve společném obydlí a přečinu nebezpečného vyhrožování.

„Obviněný muž měl totiž od roku 2011 do září letošního roku týrat svou sedmadvacetiletou přítelkyni, se kterou žil ve společném bytě. Pravidelně jí měl vulgárně urážet a fyzicky napadat, kdy jí měl opakovaně mlátit pěstí do různých částí těla, také jí měl držet pod krkem, udeřit basebalovou holí a jednou jí dokonce ustříhnout cop,“ popisuje policejní mluvčí Jakub Kopřiva.

Smutné je, že ačkoliv byla žena několikrát zraněna, ani jednou se nenechala ošetřit u lékaře, protože nechtěla, aby chování jejího přítele řešila policie.

„Na začátku září letošního roku se muž vrátil v nočních hodinách, ženu vzbudit a opět jí fyzicky napadl. Několik hodin jí bil pěstí do různých částí těla a přitom jí vyhrožoval. Důvodem těchto útoků měla být údajná nevěra sedmadvacetileté ženy, která však musela být po tomto posledním útoku převezena do sokolovské nemocnice,“ pokračuje policejní mluvčí.

Sedmatřicetiletý muž byl zadržen a na základě pokynu státního zástupce Okresního státního zastupitelství v Sokolově byl ale ze zadržení propuštěn. Na základě zjištěných skutečností kriminalisté muže obvinili a navíc ho na dobu deseti dnů vykázali ze společného obydlí.

„Po deseti dnech se muž vrátil do bytu a ženu opět fyzicky napadl několika ranami do oblasti obličeje. Přitom jí vulgárně urážel a opět jí vyhrožoval. Muž byl tedy opět zadržen a státní zástupce ho poslal do vazby. Tam si počká na výrok soudu, který ho může poslat až na čtyři roky do vězení,“ dodal Jakub Kopřiva.

Hodnocení článku je 70 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Jan Luxík

Štítky týrání, policie, vazba, vězení, násilí, Sokolovsko, okres Sokolov, Nemocnice Sokolov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Michala Csákányi

Josef Andrle to si piste, ze by to zvladla. Mluvim ze sve zkusenosti. Ja 56kilo a on 120kg. Skoncil s prorazenyma bubinkama. Pokud citite, ze vam jde o zivot tak bojujete

Úterý, 20. října 2020, 14:21Odpovědět

Josef Andrle

v.v.widm.mozna by jste dopadla stejne,ne li hure.prizabila?no nevim.hezky se to povida.

Úterý, 20. října 2020, 09:58Odpovědět

Viola Victoria Widmanova

Pane boze jak je mozne,ze se ihned po prvnim utoku nesebrala a neodesla ?Ja bych ho prizabila a je jedno jak ,hlavne bych s takovou zrudou nebyla

Pondělí, 19. října 2020, 12:39Odpovědět

Přítelkyni týral devět let, bil ji basebalovou holí, ustřihl ji cop a mlátil pěstí  |  Krimi  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.