Počasí dnes11 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Nebezpečný pacient je po krátkém útěku zpět v Psychiatrické nemocnici Dobřany

, aktualizováno 17. července 2020, 8:47

Policisté v pátek ráno bez dalších podrobností odvolali pátrání po mladému muži, který uprchl z vycházky po areálu Psychiatrické nemocnice Dobřany. Podle našich informací je už zpět ve zdravotnickém zařízení, odkud ve středu utekl. Pohřešovaného označili policisté při pátrání za nebezpečnou osobu.

"Hledaný muž vypátrán včera v odpoledních hodinách v restauračním zařízení v Praze," informovala mluvčí policie Ivana Jelínková. Policie po vyhlášení pátrání avizovala, že by se muž mohl nacházet buď v Praze nebo v Karlových Varech, odkud pochází. Tyto předpoklady se ukázaly jako správné. 

Muž se ve středu nevrátil z vycházky, kterou měl do 17 hodin povolenou po areálu zdravotnického zařízení. Z rozhodnutí Okresního soudu v Karlových Varech má nařízený výkon ochranného ústavního léčení, jelikož se v minulosti dopustil trestné činnosti násilného charakteru. Jedná se o uživatele omamných a psychotropních látek, který může být nebezpečný sám sobě i svému okolí.

Hodnocení článku je 40 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky pátrání, pohřešovaný muž, pacient psychiatrické nemocnice, uprchlý pacient, Dobřany, Praha, Karlovy Vary, nemocnice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Daniela Richtrová

Dobrý den u mělnického Tesca mě podezřelí muž velice podobný hledanému oslovil jestli bych se nesla večer projít a družit se možná je to jen náhoda ale vidím ho tam každý den.

Čtvrtek, 16. července 2020, 14:51Odpovědět

Nebezpečný pacient je po krátkém útěku zpět v Psychiatrické nemocnici Dobřany  |  Krimi  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.