Počasí dnes7 °C, zítra12 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Urputný zloděj ostrouhal a nic si neodnesl, přesto mu hrozí tříletý trest

Vydat se na dráhu zločinu vyžaduje jistý um a dovednosti. Těmi ale neoplýval osmadvacetiletý muž z Chebu. Ten si na parkovišti vyhlédl zaparkovaný vůz, do kterého se nemohl dostat. Když se mu to přeci jen podařilo, stejně si nic neodnesl.

Když si v nočním hodinách v ulicích Chebu vyhlédl zloděj svůj cíl, asi ho ani nenapadlo, že ostrouhá. Nejprve lupič přistoupil k zaparkovanému autu a snažil se do něj dostat pomocí šroubováku.

To se mu ovšem nepovedlo. Následně měl osmadvacetiletý muž vytrhat gumové těsnění u předního pravého okna a tím zároveň poničit jeho skleněnou výplň. Poté měl vniknout do vozidla. To měl prohledat a po chvíli se měl snažit odcizit autorádio,“ popisuje policejní mluvčí Jakub Kopřiva.

Ať páčil sebevíc, rádio pevně drželo na svém místě. S nepořízenou tedy odešel, cestou ještě zvládl poškodit přední nárazník. Ačkoli nic neukradl, škody na autě jsou vyčísleny na téměř sedm tisíc korun. Protože už kradl v minulosti, může si tentokrát odsedět tři roky ve vězení.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto PČR

Štítky krimi, krádež, vloupání, policie, Cheb

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Urputný zloděj ostrouhal a nic si neodnesl, přesto mu hrozí tříletý trest  |  Krimi  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.