Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Povedená partička vytahala z automatu téměř milion korun

Čtyři mladí lidé zjistili, že video–loterijní terminál v herně na Chebsku má rozbité zavírání čelního panelu a začalo se jim dařit. Nejmladší z čtveřice dokázal postupně „vyhrát“ více než půl milionu korun. Za mřížemi může strávit až osm let.

Chebští kriminalisté zahájili trestní stíhání čtyř osob z Chebska ve věku 20, 26, 26 a 30 let, které obvinili ze spáchání přečinu podvodu.

„Čtveřice si v malé herně na Chebsku všimla, že lze otevřít hlavní dveře čelního panelu terminálu a začala jednat,“ vysvětlila policejní mluvčí Eva Valtová.

Ačkoliv policie nechce sdělit přesný postup pachatelů, podle našich informací spočíval trik v tom, že pachatelé nastrkali bankovky do teminálu, následně je z něj otevřenými dveřmi vyjmuli a načtenou částku si nechali od obsluhy vyplatit jako výhru.

„Například nejmladší z nich měl závady na zařízení využít téměř ve 300 případech. Svým jednáním způsobili poškozené společnosti celkovou škodu přes 900 tisíc korun,“ dodala mluvčí. 

V případě prokázání viny hrozí nejmladšímu obviněnému trest odnětí svobody na dva roky až osm let za způsobenou značnou škodu. Třicetileté ženě a šestadvacetiletému muži hrozí v případě prokázání viny až pětiletý pobyt ve vězení za způsobenou větší škodu a šestadvacetileté ženě v případě prokázání viny trest odnětí svobody až na dva roky.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky podvod, policie, Chebsko, Karlovarský kraj, automaty, peníze, okres Cheb

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Povedená partička vytahala z automatu téměř milion korun  |  Krimi  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.