Počasí dnes5 °C, zítra7 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Dva muži se nesmířili s rozchodem. Jeden expřítelkyni pronásledoval, druhý ji napadl nožem

Devětadvacetiletý muž z Karlových Varů svou bývalou přítelkyni pronásledoval několik měsíců, posílal stovky emailů a nakonec se jí i vloupal do bytu. Konec vztahu neunesl ani muž ze Sokolovska. Ten ex partnerku dokonce ohrožoval nožem.

Kolem dvě stě e-mailů a měsíce pronásledování. Takovému chování čelila třiatřicetiletá žena v Karlových Varech.

"Nátlak od bývalého partnera se stále stupňoval. Až se jednoho dne vloupal k ní do bytu. Tam ženu nezastihl. O měsíc později proto ženu opět navštívil. Když otevřela dveře natlačil ji do chodby bytu, odkud jí bránil v útěku. To se mu nepodařilo, žena se mu vysmekla a z okna domu volala o pomoc," uvedla policejní mluvčí Eva Valtová.

Útočník z místa utekl. Policii ale dlouho neunikal. Podezřelý navíc posledním kontaktem porušil předběžné opatření soudu, kterým mu bylo uloženo, aby se zdržel jakéhokoliv kontaktu ve vztahu k poškozené. Nyní mu podle mluvčí hrozí tříletý pobyt ve vězení.

Násilněji si počínal muž ze Sokolovska. "Osmadvacetileté ženě nejprve telefonoval a vyhrožoval ji smrtí. Krátce na to chtěl expřítelkyni i navštívit. Ta ho do bytu odmítla pustit a tak děvetadvacetiletž muž vykopl dveře. S nožem v ruce, který nalezl v kuchyni, poté nebezpečně manipuloval. Žena ze strachu o svůj život spolu s dětmi utekla z bytu ke své známé," dodala Eva Valtová s tím, že si muž nyní může posedět rok ve vězení.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Pixabay.com

Štítky napadení, stalking, vyhrožování, policie, krimi, Karlovy Vary, okres Sokolov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dva muži se nesmířili s rozchodem. Jeden expřítelkyni pronásledoval, druhý ji napadl nožem  |  Krimi  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.