Počasí dnes22 °C, zítra25 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Karlovarský kraj obnoví od prosince zubní pohotovost ve všedních dnech

Karlovarský kraj obnoví od 1. prosince zubní pohotovost ve všedních dnech. Bude ji zajišťovat společnost Fitdent s. r. o. v Chebu a zubní lékař Miroslav Dušek v Ostrově. Víkendový provoz zubních pohotovostí v kraji zůstává beze změny. Informoval o tom hejtman Petr Kulhánek (za STAN). Ve všední dny v kraji nebyla zubní pohotovost od dubna.

"Po měsících vyjednávání a díky vytrvalé snaze mohu s radostí oznámit, že se nám podařilo najít zubní lékaře, kteří jsou ochotni poskytovat potřebnou péči i ve všedních dnech. Veřejnou zakázku na zajištění zubní pohotovosti jsme vyhlásili opakovaně a bez úspěchu, napotřetí se to konečně povedlo a dohodli jsme se se dvěma subjekty. Jeden z nich sídlí v Chebu, druhý v Ostrově, což je z hlediska dostupnosti téměř ideální rozmístění pro všechny obyvatele regionu,“ uvedl Kulhánek.

Zubní pohotovost ve všední dny bude v provozu od pondělí do pátku od 15:00 do 18:00. V pondělí a ve středu budou sloužit lékaři ze společnosti Fitdent v chebské ulici 17. listopadu 302/22. V úterý, čtvrtek a pátek se pacienti s akutními obtížemi mohou obracet na zubaře Miroslava Duška v Jáchymovské 225 v Ostrově.

Víkendová zubní pohotovost včetně státních svátků funguje v Karlových Varech v budově vedle areálu Nemocnice Karlovy Vary s přístupem ze Zbrojnické ulice, v Sokolově v areálu nemocnice a v Chebu ji poskytují zubaři ve svých ordinacích dle rozpisu, který je uveřejněn na webu kraje.

pnp kš

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto pixa

Štítky správa, zdraví, Karlovarský kraj

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Karlovarský kraj obnoví od prosince zubní pohotovost ve všedních dnech  |  Zdraví  |  Zprávy  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.