Počasí dnes18 °C, zítra18 °C
Pátek 10. května 2024  |  Svátek má Blažena
Bez reklam

Měli jsme málo práce, těší karlovarské policisty, kteří dohlíží na návštěvníky festivalu

 Zahajovací večer Mezinárodního filmového festivalu Karlovy Vary a noc na dnešek byly podle strážníků a policistů letos bez vážnějších incidentů. Strážníci řešili pouze několik případů rušení nočního klidu. Na pořádek v lázeňském městě po dobu festivalu dohlížejí posílené hlídky policistů.

„Řešili jsme jen případy týkající se rušení nočního klidu ve spolupráci s Policií ČR, situace se nám dařilo bez větších problémů uklidnit. Jinak zahájení proběhlo bez větších komplikací," řekla mluvčí Městské policie Karlovy Vary Nikola Záhorová. Strážníky častěji zaměstnávají spíše problémy s dopravou, v době festivalu je poblíž centra těžké zaparkovat.

Zahajovací večer, kterého se díky koncertům i dalším doprovodným akcím zúčastnily stovky lidí, byl klidný i z pohledu státní policie. Policejní hlídky neřešily vážnější incidenty, řekl policejní mluvčí Jakub Kopřiva.

Na jednu z největších akcí v kraji se každoročně sjíždějí tisíce filmových fanoušků. Na jejich bezpečnost dohlíží během festivalu posílené hlídky policistů v uniformách i v civilu. Zapojeni jsou také policisté s dlouhými zbraněmi, které mohou návštěvníci potkávat v centru lázeňského města. Na zahájení i ukončení filmového festivalu dohlížejí také drony.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto PČR

Štítky Karlovy Vary, Festival, Filmy, Policie, Strážníci

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Měli jsme málo práce, těší karlovarské policisty, kteří dohlíží na návštěvníky festivalu  |  Společnost  |  Zprávy  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.