Počasí dnes11 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Bojíte se rádi? Pak si nenechte ujít nejlepší českou cirkusovou show loňského roku

Pokud znáte klauna Pennywise a jste milovníky hororu, pak je Cirkus Ohana pro vás to pravé. Pokud vás přiláká cirkusové šapitó, které aktuálně stojí v Karlových Varech, můžete prožít dvě hodiny skvělé zábavy, trochu strachu a přehlídku zajímavých akrobatických čísel.

„Jsme první český hororový cirkus a máme na to ochrannou známku. Tu ale nemáme na ocenění nejlepší cirkusová show roku 2019, které jsme získali a rádi bychom si ho udrželi,“ uvedl Mates Břešťák, manažer a spolumajitel Cirkusu Ohana.

Představení není vhodné pro děti do dvanácti let. Všem starším se nabízí show od první chvíle, kdy projdou pomyslnou hororovou branou.

„Návštěvníky bavíme a staráme se o dobrou zábavu už před samotným představením. Každý musí projít stanem, kde ho trošku postrašíme a pobavíme,“ poodkrývá některé detaily manažer cirkusu, který sám navíc vystupuje v roli klauna.

Ten má za úkol provést návštěvníky celým představením, ve kterém na sebe jednotlivá dějství navazují. „Program má samozřejmě dějovou linku. Návštěvníci uvidí akrobatickou vodní show, ohně, kouře, hadího muže, hororovou laboratoř a pobaví je improvizovaný humor,“ dodává Mates Břešťák.

A jaké jsou ohlasy na vystoupení. Většinou pozitivní a většinou se prý bojí více ti starší návštěvníci, než ti mladší. Jisté ale je, že se někteří rádi vracejí a nedočkavě příjezd hororového cirkusu vyhlížejí.

„Aktuálně máme internetové vstupenky vyprodané a k dispozici jsou už jen ty na pokladně. Příští týden míříme do Chebu, kde bude plno jako pokaždé. Z Chebu nám totiž píše hodně lidí a máme tam hodně fanoušků,“ dodává spolumajitel Cirkusu Ohana, ve kterém působí umělci z Česka, Ukrajiny a Mongolska.

Hodnocení článku je 90 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto cirkus ohana

Štítky zábava, horor, cirkus, Karlovy Vary, Cirkus Ohana, představení, Cheb, Ukrajina, Česko, Mongolsko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Bojíte se rádi? Pak si nenechte ujít nejlepší českou cirkusovou show loňského roku  |  Kultura  |  Zprávy  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.