Počasí dnes23 °C, zítra22 °C
Středa 1. května 2024  |  Svátek má Svátek práce
Bez reklam

Vánoční trhy budou na Masarykově náměstí v Aši bez kluziště

V Aši na Chebsku už od jara připravují program Vánočních trhů. Tento týden se sešli členové přípravného výboru. Ten potvrdil, že letos nebude v centru města k dispozici kluziště. Do Vánoc se totiž nestihne zajistit zdroj elektrické energie.

Informoval o tom v tiskové zprávě mluvčí města Milan Vrbata. „V návrzích bylo uspořádat trhy nikoliv již na Poštovním, ale tentokrát na Masarykově náměstí, novou atrakcí pak mělo být kluziště. Včerejší schůzka přípravného výboru ale potvrdila, že kluziště letos na trzích k dispozici ještě nebude, a to kvůli tomu, že se na náměstí do jejich konání nestihne zajistit přivedení zdroje elektrické energie, nutné k výrobě ledové plochy. Snahou je přitom místo kluziště zajistit jinou atrakci,“ sdělil mluvčí.

Trhy podle něj budou letos dvoudenní. Během té doby bude k dispozici osm stánků a pódium. Umělci by měli vystupovat na parkovišti před obchodním domem, další stánky budou okolo Masarykova náměstí.

Cílem je podle Vrbaty vytvořit příjemné a atraktivní prostředí pro pořádání vánočních trhů. Město chce lákat místní obyvatele Aše i návštěvníky z okolí. 

Ohodnoť článek

Foto Město Aš

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Vánoční trhy budou na Masarykově náměstí v Aši bez kluziště  |  Zprávy  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.