Počasí dnes23 °C, zítra22 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Státní zástupce obžaloval fotbalistu Limberského a další tři muže z vydírání

Státní zástupce podal podle zjištění Práva obžalobu z vydírání na fotbalistu Davida Limberského a další tři muže. Jsou podezřelí, že pod pohrůžkou zbraně vymáhali po muži z Karlovarska čtyři miliony korun, které mu fotbalista poskytl na nákup výpočetní techniky k těžbě kryptoměn.

Případ by měl projednávat karlovarský okresní soud, datum hlavního líčení zatím nebylo stanoveno, napsal dnes server Novinky.cz. Obžalovaným za vydírání v případě odsouzení hrozí až osm let vězení.

Karlovarští policisté obvinili čtyři muže z vydírání loni na podzim. Podle nich v kavárně v Karlových Varech loni vyhrožovali střelnou zbraní jinému muži, po kterém chtěli vrátit peníze.

Skupina lidí vyhrožovala muži zbraní. Obvinění má čelit i fotbalista Limberský

Karlovarští kriminalisté zahájili trestní stíhání čtyř lidí, kteří čelí obvinění z vydírání. V karlovarské kavárně měli muži vyhrožovat střelnou zbraní. Důvodem mělo být vrácení peněz. Podle televize CNN Prima News je mezi obviněnými také bývalý...

Vyšetřování případu policisté ukončili počátkem letošního roku. Bývalý hráč Plzně a národního týmu Limberský v březnu serveru Lidovky.cz potvrdil, že pročítá policejní spis, a odhadl, že soudní jednání bude v září. „Budu tam prokazovat svou nevinu," řekl tehdy webu.

Hodnocení článku je 54 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Jan Luxík

Štítky limberský, fotbal, obvinění, státní zástupce, karlovarsko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Státní zástupce obžaloval fotbalistu Limberského a další tři muže z vydírání  |  Zprávy  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.