Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 20. září 2024  |  Svátek má Oleg
Bez reklam

Policisté hledají svědky potyčky v Karlových Varech

Karlovarští kriminalisté hledají svědky, kteří se pohybovali 13. listopadu u jednoho z barů v Jaltské ulici. Dva muži se tam měli navzájem fyzicky napadnout. Jejich souboj ukončil pracovník baru.

„Jednapadesátiletý muž měl mít ještě v baru nejdříve slovní rozepři s pětačtyřicetiletým mužem. Po chvíli se měli oba muži vzájemně fyzicky napadnout, ovšem jejich roztržku ukončil pracovník baru. Spor měl následně pokračovat před samotným barem. Starší z dvojice mužů měl mladšímu vyčítat nevhodné chování a poté se ho měl snažit opakovaně fyzicky napadnout,“ popsal policejní mluvčí Jakub Kopřiva, který o události informoval. 

Pětatřicetiletý muž se útokům vyhýbal a nakonec ze strachu o svůj život uteků. Jednapadesátiletý muž ho pak měl pronásledovat, nechal toho ve chvíli, kdy na místo přijeli policisté a strážníci.

K incidentu došlo v Jatské ulici v době od 3:00 do 3:30 hodin. Kriminalisté nyní hledají svědky, to platí obzvlášť pro dvojici mladíků, která měla sporu přihlížet od samého počátku.

Policie hledá svědky incidentu. 

„Zároveň kriminalisté pátrají po totožnosti dvou mužů, kteří během incidentu procházeli po chodníku na druhé straně ulice, a mezi kterými nejdřív proběhl pětačtyřicetiletý muž a následně za ním i jednapadesátiletý muž,“ uvedl Kopřiva. 
 
Policisté jednapadesátiletého muže zadrželi a zahájili trestní stíhání kvůli obvinění ze spáchání zvlášť závažného zločinu těžkého ublížení na zdraví ve stádiu pokusu a přečinu výtržnictví. Muž je ve vazbě. Lidé se mohou obrátit na linku 158. 

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky potyčka, policie, karlovy vary

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policisté hledají svědky potyčky v Karlových Varech  |  Zprávy  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.