Počasí dnes15 °C, zítra17 °C
Sobota 18. května 2024  |  Svátek má Nataša
Bez reklam

Opravovaná Bezručova ulice v Karlových Varech bude v zimě znovu obousměrná

Práce na rekonstrukci Bezručovy ulice v Karlových Varech budou na zimu přerušeny a doprava bude v místě stavby opět obousměrná. Řidiči tak nebudou muset úsek objíždět přes ulici 5. května, která je velmi strmá a v zimních podmínkách, při sněhu nebo námraze, by se tam mohla doprava zastavit. Na jaře by se měly práce na sanaci snahu a opravě silnice dokončit, řekl primátorčin náměstek Tomáš Trtek (ANO).

„Minulý týden byly dokončeny práce, které se týkaly sanace opěrných zdí. Byl položen v podstatě finální povrch. A v příštím týdnu dojde k obousměrnění dopravy, takže se bude jezdit klasicky, byť s drobným omezením v místě stavby. A na jaře, až to umožní klimatické podmínky, se znovu vrátí jednosměrný provoz v ulici Bezručova a druhým směrem se bude jezdit přes ulici 5. května,“ popsal Trtek.

Podle něj práce na rekonstrukci Bezručovy ulice, která je jednou ze spojnic mezi administrativní a lázeňskou částí města, zatím probíhají podle harmonogramu i podle dohodnuté ceny.

Rekonstrukce ulice za 35 milionů korun bez DPH je jednou z největších investičních akcí města v letošním roce. V rámci opravy stavbaři zajistí i svah mezi ulicí a hotelem Thermal a vybudují opěrnou zeď. Opravy se týkají půlkilometrového úseku Bezručovy ulice od křižovatky s Havlíčkovou ulicí k ulici Na Vyhlídce. Stavba začala s menším zpožděním kvůli karlovarskému filmovému festivalu a kvůli přeložce vodovodu a kanalizace.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky ČR, správa, silnice, Karlovy Vary

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Opravovaná Bezručova ulice v Karlových Varech bude v zimě znovu obousměrná  |  Zprávy  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.