Počasí dnes15 °C, zítra17 °C
Sobota 18. května 2024  |  Svátek má Nataša
Bez reklam

Švédský nábytkářský gigant se přiblížil občanům Karlových Varů, ve městě otevírá mobilní výdejní místo

Také obyvatelům Karlovarského kraje se přiblížila možnost nakupování v IKEA. Společnost otevřela přímo v Karlových Varech mobilní výdejní místo, kde si mohou zákazníci už od 31. srpna vyzvedávat první objednané zásilky.

„Zákazníkům prostřednictvím mobilního výdejního místa v Karlových Varech chceme usnadnit nakupování v IKEA, nabízíme jim další možnost si vybrat, kde a kdy si mohou objednávky vyzvednout,” říká Jiří Kuča, ředitel obchodního domu IKEA Zličín, který bude výdejní místo zásobovat.

Zákazník, který si zboží objedná na webu IKEA.cz a zvolí si službu Klikni a vyzvedni, má nově u rozměrnějších zásilek na výběr možnost vyzvednutí právě v Karlových Varech. Výdej objednávek bude probíhat z přistaveného nákladního vozu u obchodního centra Fontána na parkovišti u Tesca a to 3 dny v týdnu – v úterý a v pátek od 15 do 18 hodin a v sobotu od 9 do 12 hodin. 

„Mobilní výdejní místo je flexibilní řešení, které se nám osvědčilo v Moravskoslezském kraji. Přináší řadu výhod – zákazníci například mohou spojit vyzvednutí svých objednávek s dalšími nákupy v přilehlých prodejnách, a ušetřit tak čas. Další výhodou je v době pandemie i bezpečnost – vše bude probíhat venku na čerstvém vzduchu,“ vysvětluje Tamara Soukalová, manažerka projektu z oddělení logistiky IKEA Česká republika.

Lokalita je dobře dostupná pro zákazníky z celého regionu, kteří už tak za nákupy v IKEA nebudou muset dojíždět do Prahy. Ušetří tak přes 200 kilometrů a tři hodiny na cestách.

Ceny za službu jsou odstupňovány podle celkové hmotnosti zboží v objednávce. Začínají na 149 Kč pro objednávky do 15 kg a maximální cena za tuto službu je 699 Kč u objednávek, které přesahují 200 kg. „Ve srovnání s doručením přímo do bytu zákazníci při využití výdejního místa zaplatí za službu výrazně méně. Například při objednání křesla STRANDMON zhruba polovinu, u kuchyně nad 200 kg ušetří zákazník za dopravu až tři čtvrtiny,” doplňuje Jiří Kuča.  

První z nových výdejních míst v Česku otevřela IKEA v červnu 2020 v Hradci Králové, pak následoval Liberec, Zlín, České Budějovice, Olomouc, Plzeň, Jihlava a Ústí nad Labem a mobilní výdejní místa v Moravskoslezském kraj. 

Hodnocení článku je 30 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Pixabay.com

Štítky IKEA, výdejní místo, nábytek, nakupování, Karlovarský, Karlovy Vary, Karlovarský kraj, Tesco, Česko, Moravskoslezský kraj, Praha, Plzeň

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Švédský nábytkářský gigant se přiblížil občanům Karlových Varů, ve městě otevírá mobilní výdejní místo  |  Zprávy  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.