Počasí dnes5 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Hokejisté Energie budou o play-off bojovat s Hradcem Králové

Předkolo play-off začíná v pondělí na ledě Mountfieldu Hradec Králové. Poslední vzájemný duel Karlovy Vary vyhrály na samostatné nájezdy. Doma v KV Aréně se Energie představí ve čtvrtek večer od 19 hodin.

Základní část hokejové extraligy je dohrána. Karlovarská Energie skončila na devátém místě a zajistila si účast v předkole play-off. V něm se střetně na tři vítězná utkání s týmem Mountfieldu Hradec Králové. Série začíná v pondělí na ledě Hradce.

 „Hradec je hodně zarputilý, hraje výborně dozadu. Bude to strašně těžké. Spoustu kluků z naší kabiny nikdy play-off nehrálo, bude to naše velká premiéra. Nasadíme všechno, co bude v našich silách," uvedl pro klubový web útočník Energie Ondřej Beránek.

A premiéra to bude i pro zmiňovaného Beránka, který v posledním kole základní části vstřelil Liberci gól. „Pokud potáhneme za jeden provaz, jako do teď, tak bychom to mohli zvládnout," dodává Beránek.

Po dvou zápasech na ledě Mountfieldu (hraje se v pondělí a v úterý) se série hraná na tři vítězná utkání přesune do Karlových Varů. Tady se mužstva utkají ve čtvrtek od 19 hodin a v pátek od 17:30. Vstupenky na karlovarské zápasy předkola play-off se budou prodávat v síti společnosti Ticketportal se prodávají již dnes a dále budou k dispozici na pokladnách KV Arény, které budou otevřeny od pondělí do středy vždy 14:00 do 18:00 hodin.

  „V den zápasu 1,5 hodiny před jeho začátkem. Cena vstupného na domácí zápasy Předkola play-off zůstává stejná jako v základní části Tipsport extraligy, uvedl mluvčí Energie Jiří Holý s tím, že majitelé permanentních vstupenek budou mít zajištěna místa v rezervaci. Ta bude platná do půlnoci před čtvrtečním utkáním.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto HC Energie/Aleš Bedlík

Štítky hokej, extraliga, HC Energie, Karlovy Vary, play-off, playoff, Mountfield Hradec Králové, energie, HC Energie Karlovy Vary, Ondřej Beránek, Extraliga ledního hokeje, Hradec Králové, Bílí Tygři Liberec, KV Arena, Ticketportal SK

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hokejisté Energie budou o play-off bojovat s Hradcem Králové  |  Hokej  |  Sport  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.