Počasí dnes17 °C, zítra17 °C
Čtvrtek 9. května 2024  |  Svátek má Ctibor
Bez reklam

Hokejisty Energie opouští obránce Doudera, hrát bude v Brně

Hokejisté Karlových Varů hlásí další změnu v kádru. Tým kouče Pešouta opustil obránce Lukáš Doudera, který odešel minimálně do konce sezony na hostování do Brna. Čtyřiadvacetiletý hokejista se zkušenostmi z mládežnických je dalším hráčem Energie, který v této sezoně zamířil na jih Moravy. Na odchodu je také útočník Jiří Průžek.

Kladenský odchovanec do Brna začátkem týdne a s týmem absolvoval už první tréninky. Doudera je součástí větší výměny mezi oběma kluby. Do Brna zamířil už dříve na hostování útočník Otakar Šik, opačným směrem pak na přestup obránce Dalimil Mikyska, který se tak do Karlových Varů vrátil už potřetí, tentokrát už však natrvalo.

Energetici mají aktuálně ve svém kádru osm stálých obránců včetně již zmíněného Mikysky, a také dvojice Havlín-Weinhold, která týmu v uplynulých dnech kvůli zdravotním problémům chyběla, nicméně už se zapojila do tréninku mužstva. V posledních duelech navíc Karlovy Vary využily i služeb dalšího kmenového hráče Davida Turečka, který letošní sezonu rozjel, stejně jako Doudera, v prvoligové Třebíči.

Kádr Energie opouští také Jiří Průžek, a to z důvodu nižšího herního vytížení. Hostovat půjde do prvoligových Benátek. Do Karlových Varů má ale vyřízeny střídavé starty, takže za tým stále může nastoupit.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto HC Energie

Štítky Hokej, energie, Kometa, Extraliga, hokejista, HC Kometa Brno, Lukáš Doudera, HC Energie Karlovy Vary, Morava, Dalimil Mikyska, SK Horácká Slavia Třebíč, Benátky

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hokejisty Energie opouští obránce Doudera, hrát bude v Brně  |  Hokej  |  Sport  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.