Počasí dnes5 °C, zítra7 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Energie hraje v Brně a chce opět bodovat

Mužstvo Karlových Varů si dnes po necelém týdnu opět zahraje proti Kometě. Před týdnem se hrálo na západě Čech a zápas skončil v základní hrací době remízou 4:4. Prémiový bod brala Energie za výhru na nájezdy.

A minimálně stejný výsledek by mužstvo trenérů Martina Pešouta a Tomáše Marišky jistě bralo i dnes. Jenže to nebude vůbec jednoduché a hráči Karlových Varů musí především zapomenout na nepovedený nedělní duel ve Vítkovicích, kde prohráli vysoko 2:5.

„Čeká nás další ze silných soupeřů. Musíme se hlavně poučit z těch neúspěšných prvních třetin, které jsme absolvovali ať už s Plzní nebo ve Vítkovicích. To je asi jediné, co bychom chtěli na naší hře výrazně změnit, protože nemůžeme soupeřům dávat takové náskoky, a pak dotahovat. To nás potom stojí hrozně sil,“ hledá chyby na výkonu svého týmu asistent hlavního kouče Energie Tomáš Mariška.

Do konce základní části zbývá sehrát šest extraligových kol a Energie stále hájí osmou příčku. O tu ale bude muset ještě hodně zabojovat. A bojovat by měla začít už dnes, neboť Kometa je aktuálně hned na devátém místě a na Energii ztrácí pouze tři body.

„Co se týče Komety, tak jejich největší zbraň je jednoznačně v přesilových hrách, takže bude důležitá naše disciplína. Pokud vydržíme hrát v pěti a navážeme na ty dvě třetiny z Vítkovic tak věřím, že můžeme být úspěšní. Musíme si nastavit hlavu od prvního střídání a doopravdy být jak herně, tak osobně každý maximálně zodpovědní,“ dodává asistent trenéra Energie.

Dnešní duel se v DRFG Aréně hraje od 18 hodin.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto hc energie

Štítky hokej, extraliga, Karlovy Vary, energie, Brno, Česko, Vítkovice, Plzeň

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Energie hraje v Brně a chce opět bodovat  |  Hokej  |  Sport  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.