Počasí dnes14 °C, zítra19 °C
Pátek 3. května 2024  |  Svátek má Alexej
Bez reklam

Před repre pauzou přijíždí do KV Arény Olomouc, Energie má další šanci naplno bodovat

Bod za remízu v základní hrací době z Litvínova může potvrdit mužstvo Karlových Varů v dnešním domácím střetnutí. Na svém ledě přivítá Energie Kohouty z Olomouce, a protože se jedná o poslední duel před reprezentační pauzou, očekávají její trenéři maximální nasazení.

Energie se s Olomoucí střetla v této sezoně dvakrát a dvakrát byla úspěšnější. Na Hané vyhrála 3:1 a doma 3:2. Ani jeden z duelů ale nebyl jednoduchý.

„Oba zápasy, které jsme s Olomoucí odehráli, byly vyrovnané a silové. Olomouc má velké a silné hráče, takže na tu fyzickou hru se budeme muset připravit,“ varuje asistent hlavního trenéra Energie Tomáš Mariška.

Karlovarské trenérské duo Martin Pešout a Tomáš Mariška se bude muset v dnešním utkání obejít bez útočníka Jakuba Fleka, který odcestoval s národním týmem na Beijer Hockey Games do Švédska. Chybět pravděpodobně bude i Tomáš Rachůnek a obránce Tomáš Rohan. Povzbuzujícím faktem naopak může být bod z posledního odehraného utkání v Litvínově a s tím související zlepšený výkon celého mužstva.

 „Mrzí nás akorát to, že jsme podruhé proti Litvínovu nezvládli prodloužení. Ten extra bod je to jediné, co nám na tom výkonu chybí. Myslím ale, že jsme podali kvalitní týmový výkon, hráči odpracovali, co mohli,“ hodnotil utkání v Litvínově asistent hlavního trenéra a dodává: „Věřím, že navážeme na zlepšený výkon v Litvínově. Je to poslední zápas před pauzou, pak si hráči odpočinou, takže já doufám, že ještě najdou zbytek sil a nechají je na ledě, že ten zápas zvládneme.“

Dnešní duel se v KV Aréně hraje od půl šesté večer. Ani jeden z celků si v něm nemůže vylepšit nebo pohoršit aktuální pozici v extraligové tabulce. V té patří Energii osmá příčka a Olomouc je aktuálně dvanáctá. Zápas se opět hraje bez přítomnosti diváků.

Hodnocení článku je 20 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto HC Energie/Daniel Kubelka

Štítky hokej, extraliga, Karlovy Vary, energie, HC Olomouc, HC Verva Litvínov, trenér, HC Energie Karlovy Vary, Jakub Flek, Tomáš Rachůnek, Tomáš Rohan, KV Arena, Švédsko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Před repre pauzou přijíždí do KV Arény Olomouc, Energie má další šanci naplno bodovat  |  Hokej  |  Sport  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.