Počasí dnes12 °C, zítra15 °C
Pátek 18. října 2024  |  Svátek má Lukáš
Bez reklam

Energie dnes hraje v Budějovicích, rok 2020 uzavře doma proti Litvínovu

Poslední celek extraligové tabulky bude dnešním soupeřem hokejistů Karlových Varů. Ti se na ledě Motoru České Budějovice představí v půl šesté večer a rozhodně nechtějí odjet domů s prázdnou.

Hráči Energie prožili vcelku klidné svátky. Mužstvu se daří a to co předvedlo v posledních dvou utkáních se jen tak nezapomíná. Západočeši totiž nejprve otočili a nakonec vyhráli zápas na ledě lídra extraligy Třince a poté předvedli neskutečný obrat v domácím střetnutí s pražskou Spartou. V něm prohrávali už 0:4, aby nakonec zápas dovedli do vítězného konce v poměru 5:4 v prodloužení.

Dnes ale čeká hráče Karlových Varů nový zápas a i když jsou České Budějovice na posledním místě tabulky, rozhodně nepodávají špatné výkony. To potvrzují i slova asistenta hlavního kouče Energie Tomáše Marišky:  „Nehrají dle mého vůbec špatný hokej. V mnoha utkáních jsou herně lepším týmem, ale vybírají si nováčkovskou daň a chybí jim i kus potřebného štěstí.“

Asistent ale doufá, že potřebné štěstí nenajdou hráči Motoru zrovna v dnešním utkání. Energie chce totiž opět bodovat a potvrdit tak výtečnou formu. V její prospěch mluví nejen dvě poslední vyhraná utkání s předními mužstvy extraligové tabulky, ale i bilance letošních vzájemných zápasů s Motorem. S ním se Energie střetla dvakrát a dvakrát brala všechny tři body.

"My se na zápas poctivě připravíme, jako na každého soupeře a věřím, že zopakujeme výkony z posledních dvou zápasů a odvezeme si body i z Budějovic," dodal Tomáš Mariška.

Po návratu z jihu Čech bude Energii v tomto roce čekat ještě jeden duel. V něm na domácím ledě vyzve ve středu večer mužstvo Litvínova. Ani to zatím nehraje v nijak oslnivé formě a tak i tady chtějí karlovarští hokejisté získat tři body.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto hc energie

Štítky hokej, extraliga, Karlovy Vary, energie, Madeta Motor České Budějovice, HC Verva Litvínov, HC Energie Karlovy Vary, HC Sparta Praha, HC Oceláři Třinec, Česko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Energie dnes hraje v Budějovicích, rok 2020 uzavře doma proti Litvínovu  |  Hokej  |  Sport  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.