Počasí dnes6 °C, zítra6 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Energie potřebuje bod, jede pro něj do Liberce

Dnes v podvečer odehrají hokejisté Karlových Varů poslední duel základní části přípravného Generali Česká Cupu. Na ledě Bílých tygrů musejí vyválčit minimálně bod, aby si zajistili postup do čtvrtfinále.

"I když turnaj bereme spíše jako přípravu a výsledky pro nás nejsou úplně primárním cílem, rozhodně uděláme všechno pro to, abychom postoupili do další fáze. Už jen kvůli tomu, že nám to může přinést další kvalitní utkání, takže tomu přizpůsobíme i sestavu," sdělil před utkáním klubovému webu asistent trenéra Tomáš Mariška.

Zatímco Energie vévodí tabulce své základní skupiny, její dnešní soupeř je na tom podstatně hůře. V tabulce je třetí, a pokud chce v turnaji pokračovat, měl by naplno bodovat. V týmu domácích navíc působí dva nedávní Energetici Tomáš Rachůnek a Dávid Gríger, který navíc rozhodl první letošní vzájemný duel hraný na západě Čech. V něm Tygři uspěli v prodloužení. Energie se pro změnu spolehne na dvě posily z NHL Jakuba Lauka a Davida Kašeho, kteří již naskočili do zápasu proti Boleslavi a také na svého momentálně nejlepšího střelce Petra Koblasu.

"Uděláme vše pro to, abychom v Liberci odehráli co nejlepší utkání. I když budeme stále zkoušet nové vazby a nějaké věci z tréninku, budeme chtít zvítězit," dodal asistent hlavního kouče.

Hodnocení článku je 86 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto HC Energie/Aleš Bedlík

Štítky hokej, příprava, HC Energie, extraliga, Karlovy Vary, Bílí Tygři Liberec, energie, HC Energie Karlovy Vary, Generali Česká pojišťovna, National Hockey League, Tomáš Rachůnek, Dávid Gríger, BK Mladá Boleslav, Česko, David Kaše

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Energie potřebuje bod, jede pro něj do Liberce  |  Hokej  |  Sport  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.