Počasí dnes26 °C, zítra26 °C
Sobota 31. srpna 2024  |  Svátek má Pavlína
Bez reklam

Karlovarští policisté hledají svědky střetu osobního auta a cyklistky. Ta po nehodě skončila v péči záchranářů

Dopravní policisté hledají svědky nehody, která se stala ve středu 8. května v Sokolovské ulici v Karlových Varech krátce po jedenácté hodině. Řidička osobního vozidla značky Kia se zřejmě nevěnovala řízení a nedala přednost cyklistce, která jela po přejezdu po cyklisty. Následně cyklistku srazila.

Při střetu s autem cyklistka utrpěla zranění, se kterými ji zdravotníci převezli do nemocnice. „Po dopravní nehodě policisté u řidičky osobního vozidla i u cyklistky provedli orientační dechové zkoušky na přítomnost alkoholu, která vyšla u obou s negativním výsledkem," řekl policejní mluvčí Jan Bílek.

Řidička jela ulicí Sokolovská směrem do ulice Dolní Kamenná. Policisté proto žádají o pomoc případné svědky, kteří tímto místem v dané době procházeli či projížděli. „Prosíme ty, jejichž palubní kamera mohla nehodu zaznamenat, případně cyklistu jedoucího před cyklistkou, aby volali na linku 158," doplnil Bílek.

Informace k této dopravní nehodě, které pomohou při vyšetřování, je taktéž možné sdělit policistům na kterémkoliv obvodním oddělení.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto PČR

Štítky Karlovy Vary, policie, nehoda, svědci

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Karlovarští policisté hledají svědky střetu osobního auta a cyklistky. Ta po nehodě skončila v péči záchranářů  |  Krimi  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.