Počasí dnes21 °C, zítra25 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Policisty si sám k sobě domů přivolal v obavě o život muž, na kterého byl vydán příkaz k zatčení

Naprosto kuriózní výjezd na základě zavolání na tísňovou linku 158 zaznamenali policisté v Karlových Varech. Při akci totiž vyšlo najevo, že si policisty přivolal muž, na kterého byl vydán příkaz k zatčení. A tato skutečnost policistům rozhodně neunikla.

„Krátce po osmnácté hodině oznámil na linku 158 devětatřicetiletý muž, že mu v Karlových Varech v místě jeho bydliště nějaké osoby kopou do dveří. Na místo se dostavili policisté z obvodního oddělení Karlovy Vary – město. Oznamovatel jim sdělil, že ho zřejmě nějaké osoby sledují, chodí mu před dům a on z nich má strach,“ popsal situaci na místě policejní mluvčí Jan Bílek.

Policisté následně okolí domu prověřili, přičemž nezjistili, že by se v domě či jeho bezprostřední blízkosti nacházely nějaké podezřelého osoby. „Poté provedli lustraci devětatřicetiletého oznamovatele, při které zjistili, že na něj byl Okresním soudem v Karlových Varech vydán příkaz k zatčení ve věci porušování domovní svobody a ublížení na zdraví. Policisté muže omezili na osobní svobodě a převezli ho na obvodní oddělení k dalším úkonům,“ dodal mluvčí policie.

Hodnocení článku je 20 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Jan Luxík

Štítky zadržený muž, volal na tísňovou linku, příkaz k zatčení

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policisty si sám k sobě domů přivolal v obavě o život muž, na kterého byl vydán příkaz k zatčení  |  Krimi  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.