Počasí dnes21 °C, zítra25 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Vyděšená žena zalarmovala strážníky nálezem obřího pavouka, který prý nehybně a soustředěně pozoruje okolí

Vyděšená žena nahlásila přítomnost obřího pavouka na linku karlovarské městské policie. Oznamovatelka z městské části Rybáře doslova uvedla, že pavouk nehybně a soustředěně pozoruje okolí!

„Než strážníci dorazili na místo, měli několik minut na to, aby vymysleli, jak si s velkým členovcem poradí. Okamžitě si vzpomněli na Harryho Pottera a pečlivě tak trénovali zaklínadlo slovního spojení Arania Exumai. To se v daném okamžiku jevilo jako nejrychlejší osvědčené řešení, protože pomohlo i známému čarodějovi v Zapovězeném lese. V úvahu připadlo i vyřknutí hesla Deferzo, což by mělo za následek okamžité zmenšení pavouka a taky ho mohli prostě a jednoduše odchytit,“ informovala karlovarská městská policie na svém webu.

Jak se naštěstí ukázalo, ani jedna zvažovaná varianta by nevedla k řešení. „Strážníci po příjezdu na místo totiž zjistili, že se nejednalo o pavouka živého, ale pouze o jeho svlečku. Ta pravděpodobně pocházela z vyklizeného bytu po chovatelce těchto roztomilých domácích zvířátek. Pozůstatek živočišné schránky naštěstí před jejich příjezdem vyhodil duchapřítomný soused do popelnice,“ popsala městská policie rozuzlení kuriózního výjezdu. Strážníci se tam mohli vrátit na služebnu, aniž by použili zvažovaná kouzla.

Hodnocení článku je 88 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Pixabay.com

Štítky nález pavouka, městská policie, vyděšená žena

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Vyděšená žena zalarmovala strážníky nálezem obřího pavouka, který prý nehybně a soustředěně pozoruje okolí  |  Krimi  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.