Počasí dnes23 °C, zítra22 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Muž vyšplhal po hromosvodu k bytu své bývalky, nadával jí a hrozil kapesním nožíkem

Kolem čtvrté hodiny ráno vyděsil ženu ze Sokolovska její bývalý partner, který za ní vyšplhal po hromosvodu do třetího patra. Dostal se na balkon a začal cloumat zamčenými dveřmi. Hluk jeho expřítelkyni vzbudil. Okamžitě vytočila linku 158 a ze strachu utekla na chodbu. Rozhněvaného muže to ale neodradilo, slezl bleskově dolů a vydal se za ženou s kapesním nožíkem ukrytým v kapse.

Čtyřicetiletý muž se kolem čtvrté hodiny ráno v jednom městě na Sokolovsku rozhodl, že navštíví svou bývalou družku. Problém byl ale v tom, že ho na návštěvu nikdo nezval.

„Vyšplhal do třetího patra na balkón bytu, ve kterém žena bydlí. Následně se pokusil překonat uzamčené balkónové dveře, přičemž způsobeným hlukem ženu vzbudil. Třicetiletá žena ze strachu utekla na chodbu domu, kde zavolala na tísňovou linku policie. Obviněný muž tak slezl po hromosvodu zpět dolů, kde vyběhl za svou bývalou družkou ke dveřím domu,“ popisuje policejní mluvčí Jan Bílek.

Na ženu posléze vulgárně pokřikoval. Poté, co ji dostihl u hlavního vchodu, přidal ještě výhružky, že jí ublíží, pokud policii okamžitě neodvolá. „Žena ho měla požádat, ať svého jednání zanechá. Muž jí měl ale dále vulgárně urážet a následně také fyzicky napadnout. Při výhružkách měl také vytáhnout kapesní nožík,“ pokračuje Bílek. Na místo v tu chvíli dorazili policisté z Horního Slavkova, kteří muže na místě zadrželi. Nyní je muž ve vazbě a hrozí mu až osmiletý trest.

Ohodnoť článek

Foto Jan Luxík

Štítky napadl bývalou přítelkyni, vyhrožování, lezl po hromosvodu, napadení ženy, Sokolovsko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Muž vyšplhal po hromosvodu k bytu své bývalky, nadával jí a hrozil kapesním nožíkem  |  Krimi  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.