Počasí dnes14 °C, zítra18 °C
Pátek 17. května 2024  |  Svátek má Aneta
Bez reklam

Prodejce odmítl neodbytnému zákazníkovi prodat kusové cigarety. Musel si na pomoc přivolat městskou policii

K naprosto kurióznímu případu nespokojeného zákazníka vyjížděla hlídka karlovarské městské policie do jednoho obchodu. Muž tam odmítal akceptovat, že mu prodavač nechce prodat kusové cigarety, což je v Česku zakázáno. Na obtížného zákazníka přivolal městskou policii provozovatel obchodu.

„Incident se stal ve večerních hodinách v centru města, kdy se na operační středisko městské policie obrátil prodavač jedné z prodejen, který měl jakýsi problém s rozzlobeným zákazníkem. Problém spočíval v tom, že zákazník po prodejci požadoval prodej kusových cigaret. Prodavač, znalý zákona, mu však tuto položku omítl prodat,“ popsala událost na svém webu Městská policie Karlovy Vary.

Zákazník však tvrdošíjně a vytrvale trval na svém, což pochopitelně vedlo k oznámení na městskou policii ze strany prodavače. „Strážníci vyslaní na místo se snažili zákazníkovi „polopaticky“ vysvětlit, že prodavač kusovky prodávat nesmí, ale veškerá snaha byla marná. Zákazník sice obchod po chvíli opustil, co si ale neodpustil, byla poznámka, že si jde stěžovat na Policii ČR. Tak snad byli policisté s vysvětlováním úspěšnější,“ dodala městská policie s tím, že prodej kusových cigaret je v České republice zakázán od roku 2003.

Hodnocení článku je 48 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Pixabay.com

Štítky kusové cigarety, prodej kusových cigaret, městská policie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Prodejce odmítl neodbytnému zákazníkovi prodat kusové cigarety. Musel si na pomoc přivolat městskou policii  |  Krimi  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.