Počasí dnes5 °C, zítra7 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Policisté pronásledovali muže s šesti zákazy řízení a pozitivním testem na amfetamin

Na Sokolovsku se v sobotu nad ránem odehrálo dramatické pronásledování, když policie zastavovala osmatřicetiletého muže, který řídil s platnými zákazy řízení a pod vlivem amfetaminu. Muž se pokusil policii ujet, hlídky ale nakonec k jeho zastavení na dálnici D6 použili zastavovací pásy.

„Muž na výzvy nereagoval a s vozidlem začal ujíždět směrem k dálnici D6, na kterou najel ve směru na Sokolov," uvedl mluvčí policie Jan Bílek. Proto se policisté rozhodli použít zastavovací pás, přičemž se jim podařilo vozidlu poškodit všechny pneumatiky. „Ani to ale osmatřicetiletého muže nezastavilo a s vozidlem pokračoval ještě několik kilometrů. Na 141. kilometru ale začal s vozidlem zpomalovat, až nakonec u krajnice zastavil úplně," dodal mluvčí.

Po zastavení byl muž podroben orientačnímu testu, který odhalil přítomnost amfetaminu/metamfetaminu v jeho těle. Dále bylo zjištěno, že má vyslovených šest platných zákazů řízení a byl vydán soudní příkaz k dodání do výkonu trestu odnětí svobody ve věci maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání.

Po provedení potřebných úkonů byl muž eskortován do věznice v Ostrově. Jeho spolujezdkyně byla rovněž zadržena a omezena na osobní svobodě.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky policie, sokolovsko, řidič, zastavovací pásy

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policisté pronásledovali muže s šesti zákazy řízení a pozitivním testem na amfetamin  |  Krimi  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.