Počasí dnes22 °C, zítra25 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Neznámý muž měl vykrást šatnu v hale míčových sportů ve Varech. Pátrá po něm policie

Karlovarští policisté pátrají po neznámém muži, kterého podezřívají z vykradení šatny v hale míčových sportů u KV Areny. K němu došlo už 17. prosince. Protože se jim ho ale zatím nepodařilo najít, zveřejnili jeho fotografie a obrací se na veřejnost.

K vloupání došlo mezi 9 až 12 hodinou. „Měl si všimnout odloženého mobilního telefonu a textilní peněženky s platební kartou a finanční hotovostí, které odcizil. Poté měl odcizit další dva volně odložené mobilní telefony. Následně měl ještě ze dvou peněženek odcizit finanční hotovost, čímž měl způsobit celkovou škodu přibližně 23 tisíc korun a z místa odešel,“ popsal mluvčí policie Jan Bílek.

Policisté po muži stále pátrají a nyní se obrací na veřejnost i na samotného muže. „Žádáme muže zachyceného na fotografiích, aby se obrátil přímo na policisty z obvodního oddělení Karlovy Vary - město na telefonním čísle 974366535, nebo na kterékoliv obvodní oddělení, a pomohl tak s objasněním případu. Policisté žádají také případné svědky, kteří muže na fotografiích poznají, aby informace, které pomohou při vyšetřování, volali na linku 158,“ dodal mluvčí.

Ohodnoť článek

Foto Policie ČR

Štítky policie, krádež, kv arena

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Neznámý muž měl vykrást šatnu v hale míčových sportů ve Varech. Pátrá po něm policie  |  Krimi  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.