Počasí dnes25 °C, zítra22 °C
Úterý 30. dubna 2024  |  Svátek má Blahoslav
Bez reklam

VIDEO: Muž vykrádal auta, policisté ho chytili při činu

Až dvouleté vězení hrozí pětapadesátiletému muži z Karlových Varů. Ten opakovaně vykrádal zaparkovaná vozidla. Odnášel si finanční hotovost, platební karty, kabelky a mobilní telefony.

Kriminalisté muže obvinili ze spáchání přečinů krádeže a neoprávněného opatření, padělání a pozměňování platebního prostředku.

Obviněný si 27. září vyhlédl po sedmé hodině ranní auto nedaleko mateřské školky v Karlových Varech. „K vozidlu měl přistoupit, po chvíli rozbít skleněnou výplň u pravých předních dveří, ze sedačky vzít dámskou kabelku a z místa okamžitě odejít. V kabelce měla mít majitelka mobilní telefon, finanční hotovost, osobní doklady či platební karty. Odcizením těchto věcí jí měl muž způsobit škodu přibližně osm tisíc korun,“ popsal policejí mluvčí Jakub Kopřiva

Ve stejný den měl muž vniknout do dalšího vozidla. To stálo opět před karlovarskou mateřskou školou. K incidentu došlo kolem 16. hodiny. Obivněný nejprve několik minut chodil kolem auta značky Škoda. 

„Nakonec měl k automobilu přistoupit, poničit skleněnou výplň pravých zadních dveří a z vozidla opět odcizit dámskou kabelku s mobilním telefonem či finanční hotovostí. Jenže v tomto případě s kradenými věcmi daleko neodešel, protože po pár metrech byl zadržen kriminalisty, kteří provedenými šetřeními muže vypátrali,“ dodal Kopřiva. 

Je možné, že případů bylo více, kriminalisté na případu i nadále pracují. V případě prokázání viny hrozí pětapadesátiletému muži trest odnětí svobody až na dva roky.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky policie, zloděj, auto, krádež, video, kabelka, mobilní telefon, hotové peníze, Karlovy Vary

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Muž vykrádal auta, policisté ho chytili při činu  |  Krimi  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.