Počasí dnes6 °C, zítra8 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Hasiči s chebskými strážníky se činili. Osvobodili srnu

Pocit z dobře odvedené práce si odnesli hasiči a chebští strážníci, kteří společnými silami vysvobozovali ze zábradlí čtyřproudové silnice srnu. Zvířeti se stalo osudným dovádění se srnčí kamarádkou, s níž společně pobíhaly po Ašské ulici v Chebu. Bezbranná zvěř se nakonec dočkala záchrany.

Srny pobíhaly na čtyřproudové komunikaci v ulici Ašská mezi obchody Lidl a Penny, hledaly útočiště mezi keři za fotbalovým hřištěm Agra. Jenže nakonec čtvrteční poklidné dopoledne pokazil nešťastný karambol, po němž uvízla jedna ze srn v zábradlí. Zaklíněnou zvěř objevila hlídka strážníků, která po zhlédnutí situace vyhodnotila, že je potřeba přivolat hasiče. Jakmile jednotka dorazila na místo, dala se společně s muži v uniformách do práce. 

Srna zůstala uvízlá v zábradlí, kde ji našli strážníci městské police.  Strážníci společně s chebskými hasiči Hasičského záchranného sboru Karlovarské kraje, kteří zábradlí za použití hydrauliky rozevřeli, srnu osvobodili a ta bez zranění odběhla do bezpečí,“ popsal zásah ředitel Městské policie Cheb Pavel Janošťák

Podle Janošťáka se jednalo o kuriózní případ. Vzhledem k poloze Chebu, které obklopuje, nebývá setkání se srnčí zvěří přímo na ulici běžné. Přesto nakonec měl celý případ šťastný konec. 

Hodnocení článku je 90 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Městská policie Cheb

Štítky Cheb, Strážníci, Srna, Hasiči, Záchrana, zábradlí, Lidl, Penny Market, Hasičský záchranný sbor, Karlovarský kraj

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hasiči s chebskými strážníky se činili. Osvobodili srnu  |  Krimi  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.