Počasí dnes6 °C, zítra8 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Muž na ubytovně pobodal v opilosti svého kamaráda vidličkou, hrozí mu mnohaleté vězení

Šestapadesátiletý muž z Aše popíjel alkohol na ubytovně s přáteli. Z ničeho nic se ale začal s jedním z dvojice kamarádů hádat. Vulgární nadávky brzy vystřídal fyzický útok. Muž popadl kovovou vidličku a několikrát svého soka bodl do horní části těla, ten musel být následně převezen do nemocnice.

Chebští kriminalisté již obvinili muže z Aše z těžkého ublížení na zdraví ve stádiu pokusu. Obviněný měl během května na jedné z ubytoven na Chebsku popíjet alkohol se dvěma kamarády.
 
„Krátce po 15. hodině měl zničehonic začít vulgárně urážet šedesátiletého muže, se kterým alkoholické nápoje konzumoval. Následně ho měl kovovou vidličkou několikrát bodnout do horní části těla. Zraněnému muži měl poté poskytnout první pomoc dvaačtyřicetiletý muž, který s dvojicí alkohol v pokoji taktéž popíjel,“ popsal událost policejní mluvčí Jakub Kopřiva.
 
Přivolaní policisté po svém příjezdu šestapadesátiletého útočníka zadrželi. Zraněného muže záchranáři na místě ošetřili a následně převezli do nemocnice.

„Policejní komisař podal státnímu zástupci podnět k vydání návrhu na vzetí obviněného do vazby, který jej akceptoval. Na základě rozhodnutí soudu byl muž vzat do vazby. V případě prokázání viny hrozí muži trest odnětí svobody až na deset let,“ dodal Kopřiva.

Ohodnoť článek

Foto

Štítky krimi, napadení. Aš, Cheb, policie, vidlička, pobodání, ubytovna, alkohol, , okres Cheb

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Muž na ubytovně pobodal v opilosti svého kamaráda vidličkou, hrozí mu mnohaleté vězení  |  Krimi  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.