Počasí dnes18 °C, zítra21 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Policisté odvolali pátrání, žena byla nalezena a je v pořádku

Policisté dnes odpoledne odvolali pátrání po devětatřicetileté ženě z Chebu, která měla v pondělí ráno odjet do svého zaměstnání ve Františkových Lázních. Do práce ale zavolala, omluvila se a od té doby se neozývala. Nyní už je v pořádku doma.

Původní text

V pondělí v půl sedmé ráno odešla žena do práce. Tam se ale tefonicky omluvila a od té doby ji nikdo neviděl.

„Pohřešujeme naší velice dobrou kamarádku, maminku dvou dětí, manželku. Všechny moc prosím, pokud o ní má někdo jakékoliv informace, aby se na nás obrátil nebo poskytl informace na policii. Moc vás prosím, koukejte kolem sebe,“ napsala přítelkyně pohřešované ženy na sociálních sítích.

Žena je hubené 170 centimetrů vysoké postavy, má modrozelené oči a středně dlouhé blond vlasy „Pohřešovaná žena má užívat léky a léčí se s psychickými problémy. Ze svého bydliště odešla v blíže nezjištěném oblečení. Odejít měla bez osobních dokladů i mobilního telefonu,“ uvedl policejní mluvčí Jakub Kopřiva.

Pokud máte informace, kde by se žena mohla pohybovat, obraťte se na linku 158 nebo nejbližší policejní služebnu.

Hodnocení článku je 82 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto PČR

Štítky krimi, pátrání, policie, Cheb, Františkovy Lázně

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hana Jiráčková

Doufám, že se najde zdravá.. Ale moc se mi nelíbí jakým způsobem policie informuje - psát tolik podrobností - že má psychické problémy, bere léky apod. je při hledání člověka zbytečné - představte si jen na jejím místě sebe, jestli byste chtěli, aby o Vás kdekdo věděl takovéto informace? Až se vrátí - jestli se vrátí - bude mít problém vystrčit nos z bytu... možná to před okolím skrývala - jak jí teď asi bude, když to o ní každý bude vědět?? Z toho pak bude mít další psych. problémy...myslím, že by stačilo jen napsat, že se pohřešuje a uveřejnit fotografii.. Ta omáčka kolem je spíš pro bulvár.

Úterý, 20. dubna 2021, 18:43Odpovědět

Policisté odvolali pátrání, žena byla nalezena a je v pořádku  |  Krimi  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.