Počasí dnes11 °C, zítra12 °C
Neděle 29. září 2024  |  Svátek má Michal
Bez reklam

Řidička si spletla jedničku se zpátečkou i brzdu s plynem, v cestě ji bohužel stál dům

Pěkně zmatená žena se postarala o kuriózní nehodu v jedné menší obci na Sokolovsku. Původně chtěla vycouvat z parkovacího místa, omylem ale zařadila jedničku a rozjela opačným směrem, než zamýšlela. Když se lekla sešlápla místo brzy plyn. Naneštěstí měla přímo naproti sobě zeď domu.

Nedělní odpoledne se pro dvaačtyřicetiletou ženu vůbec neneslo v poklidném duchu. Po nastartování auta chtěla vycouvat, jenže se spletla a omylem zařadila první rychlostní stupeň.

„Místo vzad se tak rozjela vpřed. Toho se měla zaleknout a místo brzdového pedálu sešlápnout pedál plynu. Vlivem toho se měla rozjet a osobním automobilem narazit do nedalekého domu. Poté měla s vozidlem vycouvat, zaparkovat a z místa nehody odejít,“ popisuje nehodu policejní mluvčí Jakub Kopřiva.

Když přijeli policisté, tak se na místo opět vrátila. Dechová zkouška na přítomnost alkoholu vyšla s negativním výsledkem. Předložit řidičský průkaz už ale nedokázala, vůbec ho totiž nevlastnila.

„Škoda na vozidle a poničené fasádě domu byla předběžně odhadnuta na 60 tisíc korun. Přesná příčina a okolnosti této dopravní nehody jsou předmětem dalšího šetření,“ dodal mluvčí.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto PČR

Štítky krimi, doprava, nehoda, Sokolov, žena, řidička, dům, okres Sokolov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Řidička si spletla jedničku se zpátečkou i brzdu s plynem, v cestě ji bohužel stál dům  |  Krimi  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.