Počasí dnes23 °C, zítra22 °C
Středa 1. května 2024  |  Svátek má Svátek práce
Bez reklam

Zásahy strážníků městské policie jsou opravdu různorodé

Hlídka karlovarské městské policie byla přivolána k autobusu městské hromadné dopravy, který odmítal opustit opilý muž, který si ve voze navíc zapálil cigaretu. Ještě před tím, ale řešili muže, který si během pár minut vykoledoval dvě pokuty.

„Odkládání odpadu mimo určená místa anebo vedle nádob na separovaný odpad, je častým jevem ve většině měst České republiky. A Karlovy Vary rozhodně nejsou výjimkou,“ říká velitel Městské policie Karlovy Vary Marcel Vlasák.

Ten poukázal na případ, kdy strážníci zaznamenali na kamerovém systému, jak v Charkovské ulici zaparkovalo auto, řidič vyhodil k nádobám odpad a odjel.

„Kamery však monitorovaly jeho pohyb i nadále a viděly, jak muž zaparkoval v centru města a neuhradil parkovací poplatek. A to už byla pro strážníky celkem lehká práce. Osmačtyřicetiletý obyvatel Karlových Varů si tak během krátké chvíle vykoledoval dvě pokuty,“ doplnil velitel.

Ještě ten den večer v půl osmé řešili strážníci v Bohaticích oznámení o podnapilém muži v autobuse, který jej nechce opustit.

„Hlídka na místě ztotožnila čtyřicetiletého muže z Hranice, který nejenže nechtěl dopravní prostředek opustit, ale ještě si v něm zapálil cigaretu. Chování muže bylo projednáno v příkazním řízení na místě, a protože po opuštění busu pokračoval v narušování veřejného pořádku, byl rovnou převezen na protialkoholní záchytnou stanici do Sokolova,“ uzavřel popis dvou zásahů svých strážníků Marcel Vlasák.

Hodnocení článku je 42 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto MPKV

Štítky městská policie, opilec, záchytka, odpad, porakování, pokuty, obecní policie, Karlovy Vary, Česko, Bohatice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zásahy strážníků městské policie jsou opravdu různorodé  |  Krimi  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.