Počasí dnes18 °C, zítra21 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Za každou lahvičku parfému může zloděj ze Sokolova vyfasovat jeden rok vězení, celkem tedy osm let

V době nouzového stavu se u řady trestných činů zvýšil i trest. Jedním z takových příkladů může být i sedmadvacetiletý muž se Sokolova, který se v obchodě se smíšeným zbožím zaměřil na regál s parfémy. Odsud si bez zaplacení odnesl osm lahviček voňavky. Další přitěžující okolností je také fakt, že nekradl poprvé.

Sedmadvacetiletý muž si v průběhu listopadu vyhlédl prodejnu se smíšeným zbožím v Sokolově. Zde se pohyboval mezi regály až došel k parfémům, čtyři kusy ukryl pod bundu a bez zaplacení odešel. Druhý den svůj postup zopakoval. Dvakrát.

„Těsně po poledni si měl pod své oblečení ukrýt dva parfémy a v pozdních odpoledních hodinách, kdy se do prodejny opět vrátil, odcizit další dva parfémy. Během tří návštěv měl tedy odcizit osm parfémů a způsobit tím škodu 800 korun,“ popisuje policejní mluvčí Jakub Kopřiva.

Svého voňavého lupu si dlouho neužíval, hned dva dny po nájezdu na prodejnu jej policisté zadrželi. Nyní mu hrozí trest od dvou do osmi let vězení, neboť kradl za nouzového stavu. Navíc se krádeží dopustil i dříve.

Ohodnoť článek

Foto Jan Luxík

Štítky krimi, krádež, Sokolov, policie, parfém

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Za každou lahvičku parfému může zloděj ze Sokolova vyfasovat jeden rok vězení, celkem tedy osm let  |  Krimi  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.