Počasí dnes9 °C, zítra8 °C
Úterý 16. dubna 2024  |  Svátek má Irena
Bez reklam

Ze žárlivosti zamykal přítelkyni v bytě, pak ji napadl s nožem v ruce

Pětačtyřicetiletý muž z Karlových Varů žárlil na svou o třináct let mladší přítelkyni. Nejen, že ji zamykal v bytě, navíc ji i fyzicky napadl, kopal do zad a vyhrožoval, že jí podřízne krk, pokud mu neřekne, s kým si posílá smsky.

Pořádné peklo zažívala dvaatřicetiletá žena. Její žárlivý partner ji nejméně pětkrát zamkl v bytě v Karlových Varech. Jeho agresivní chování se začalo časem stupňovat.

Ve večerních hodinách měl nejprve uzamknout byt, aby žena nemohla odejít. Následně jí měl po předchozí slovní rozepři fyzicky napadnout, v důsledku čehož upadla na zem. Zde měl však ve svém útoku nadále pokračovat. Družce měl dát pěstí, ale také jí několikrát kopnout do zad,“ popisuje mužovo jednání policejní mluvčí Eva Valtová.

Tím jeho útok zdaleka nekončil. Zatímco ležela na zemi, došel si do kuchyně pro nůž. Ženě pak uřízl pramen vlasů, přitom na ni měl křičet až ji nakonec přiložil nůž na krk, aby mu řekla, s kým si posílá zprávy.

Ta mu ze strachu o svůj život jméno sdělila. Obviněný muž odešel pryč, čehož napadená žena využila a z bytu oknem utekla. Policejní komisař podal podnět státnímu zástupci k vydání návrhu na vzetí obviněného muže do vazby. Ten jej akceptoval a soudce ho poslal do vazební věznice, kam byl následně eskortován policejní hlídkou,“ dodala Valtová.

Násilníkovi teď hrozí až osmiletý trest.

Ohodnoť článek

Foto Pixabay.com

Štítky násilí, domácí násilí, vydírání, Karlovy Vary, napadení, policie, Družec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Ze žárlivosti zamykal přítelkyni v bytě, pak ji napadl s nožem v ruce  |  Krimi  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.