Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Kvůli oteplení a dešti pozastavily některé areály v Karlovarském kraji provoz

Oteplení a vytrvalý déšť pozastavily provoz v některých lyžařských areálech v Karlovarském kraji. Lyžuje se hlavně na Klínovci, níže položené areály, které už byly připraveny, zatím vyčkávají. Plánují otevřít na svátky, když bude vhodné počasí. Ani běžecké tratě se kvůli dešti v posledních dnech neupravovaly.

Na Klínovci si zájemci mohou zalyžovat i v současném nevlídném počasí. „Skiareál je v provozu každý den, včetně svátků. V sobotu 24. prosince bude provozní doba zkrácena do 14:00, ostatní dny standardně. Od 25. prosince plánujeme provoz již všech lanových drah a zahájení večerního lyžování, od 27. prosince začnou také jezdit skibusy," informují provozovatelé areálu. Do 24. prosince platí na Klínovci i zlevněné ceny skipasů.

Na Božím Daru kvůli počasí pozastavil provoz areál Novako. Kvůli silnému větru a dešti bude uzavřený 22. i 23. prosince. Podobně i areál Bublava pozastavil provoz. „22. a 23 prosince bude areál mimo provoz. Na Vánoce 24. prosince bude v provozu od 9:00 do 13:00 sjezdovka červená a lanová dráha. Na 25 prosince bude provozní doba od 9:00 do 17:00," uvedl areál na svém webu.

Areál Snowhill v Mariánských Lázních zatím plánuje zahájení denního provozu 25. prosince, jezdit by se mělo od 9:00 do 16:00. Program večerního lyžování bude upřesňován. Středisko Plešivec zatím v provozu není, zahájení sezony zkazil déšť a oteplení.

Hodnocení článku je 20 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky počasí, rekreace, hory, Karlovarský kraj

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Kvůli oteplení a dešti pozastavily některé areály v Karlovarském kraji provoz  |  Společnost  |  Zprávy  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.