Počasí dnes10 °C, zítra16 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Kraj ocenil žáky za úspěchy v celostátních a mezinárodních soutěžích

Žáci základních, středních i základních uměleckých škol z Karlovarského kraje si v polovině prvního listopadvého týdne z rukou krajského radního Jiřího Čemáka převzali ocenění za své úspěchy. Kromě pamětních listů dostaly děti například poukázky a porcelánové smajlíky.

Slavnostní ceremoniál se konak v polovině prvního listopadového týdne v Klášteře Teplá. Karlovarský kraj tady vyhlásil nejúspěšnější žáky za školní rok 2021 a 2022. „Chceme vám poděkovat za vaše vynikající výsledky, kterými reprezentujete Karlovarský kraj. Svůj talent jste prokázali v přírodovědných matematických, uměleckých i sportovních soutěžích a my jsme rádi, že v našem regionu máme tolik šikovných žáků a studentů. Přeji vám, aby i vaše další cesta životem byla plná úspěchů,“ řekl během předávání cen krajský radní Jindřich Čermák.

Děti si z jeho rukou převzaly pamětní listy, porcelánové smajlíky a poukázky na nákup. Oceněným zahrál kytarový soubor Základní umělecké školy Fryderika Chopina Mariánské Lázně, pozdravit je přišli také zástupci Asociace školních sportovních klubů ČR, Krajské umělecké rady ZUŠ Karlovarskéo kraje a České školní inspekce.

Hodnocení článku je 40 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Karlovarský kraj

Štítky žáci, děti, Karlovarský kraj, úspěch, Česká školní inspekce, Česko, Mariánské Lázně

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Kraj ocenil žáky za úspěchy v celostátních a mezinárodních soutěžích  |  Společnost  |  Zprávy  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.