Počasí dnes10 °C, zítra16 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Accolade rozšiřuje průmyslové haly v Chebu za šest miliard korun

Česká skupina Accolade miliardáře Milana Kratiny investuje přes šest miliard korun do dalších tří průmyslových budov v Chebu o celkové ploše 145 tisíc metrů čtverečních. Firma to uvedla v tiskové zprávě.

Na začátku léta začala stavba haly v průmyslovém Parku Cheb a v areálu Cheb South na místě bývalých strojíren rostou od konce loňského roku další dvě haly.

Accolade už má v regionu 250 tisíc metrů čtverečních průmyslových a logistických prostor, jejichž hodnota je více než pět miliard korun. Skupina zde plánuje do budoucna, třeba i v Karlových Varech, mít dalších téměř 260 tisíc metrů čtverečných průmyslových ploch.

"Pamatuji si ještě dobře dobu, kdy karlovarský region v plánech investorů a nájemců nijak zásadně nefiguroval. Dnes je to zcela opačně a jsem rád, že se nám podařilo toto smýšlení obrátit, a nastartovat tak novou průmyslovou éru kraje. Kromě investic do aktuálně rozestavěných projektů jsou již další průmyslové parky v procesu plánování a povolování,” uvedl Kratina.

Skupina Accolade začala v Karlovarském kraji působit v roce 2013. Průmyslový Park Cheb má podle společnosti hodnotu 4,3 miliardy korun. Cheb South byl dokončen v roce 2020.

Na trhu působí Skupina Accolade deset let a mimo Česko i v pěti zemích Evropy. Vlastní síť 47 industriálních parků se 142 nájemci o rozloze dvou milionů metrů čtverečních.

Hodnocení článku je 66 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Accolade

Štítky ČR, reality, průmysl, logistika, Cheb, Accolade, metr čtvereční, Karlovy Vary, Evropa, Česko, Karlovarský kraj

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Accolade rozšiřuje průmyslové haly v Chebu za šest miliard korun  |  Společnost  |  Zprávy  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.