Počasí dnes7 °C, zítra12 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Milujeme Karlovy Vary, hlásí nová atrakce před Mlýnskou kolonádou

Před Mlýnskou kolonádou v Karlových Varech vyrostla nová atrakce, kterou je 3D nápis „I  VARY“, jež doplňuje srdce. Nápis má symbolizovat, že místní lidí a návštěvníci mají Vary rádi. Zároveň se jedná o propagační materiál, jímž se chce město zpropagovat turistům na sociálních síti i podpořit život bez cigaret.

Mobilní dílo, které dostala radnice od tabákové firmy Philip Morris darem, zůstane v centru Varů minimálně do konce září. Instalace tedy vydrží po celou dobu konání Mezinárodního filmového festivalu. Úřad si od atrakce slibuje, že lidé budou sdílet fotografie s předmětem na sociálních sítích, čímž budou nepřímo propagovat město. 

Podpora turismu je v době doznívající pandemie pro Karlovy Vary důležitá. Vítáme každý projekt, který pomůže naše město zviditelnit. 3D nápis, který využívá k propagaci řada významných destinací, pomůže díky sdílení fotografií na sociálních sítích ještě více rozšířit povědomí o Varech jako zajímavém turistickém cíli,“ řekla karlovarská primátorka Andrea Pfeffer Ferklová (ANO).

Vedle toho, že 3D nápis má podpořit turismus a stát se jednou z atrakcí města, pomáhá zviditelnit i další projekt Karlovy Vary – Město bez kouře. Slogan stojí na podstavci. Projektem chce město podpořit zdravý životní styl obyvatel, návštěvníků a lázeňských hostů a motivovat kuřáky, aby omezili nebo zcela zanechali kouření cigaret. 

Hodnocení článku je 20 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Město Karlovy Vary

Štítky Karlovy Vary, Atrakce, Srdce, Tabák, sociální síť, nápis, projekt, Philip Morris, Andrea Pfeffer Ferklová, ANO 2011

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Milujeme Karlovy Vary, hlásí nová atrakce před Mlýnskou kolonádou  |  Společnost  |  Zprávy  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.