Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

V rytmu Jerusalema challenge tančí celé lázně, podívejte se na povedený videoklip

Taneční výzva Jerusalema challenge pobláznila celý svět a rychle se stala hitem na sociálních sítích. K výzvě se připojil i známý tanečník Jan Onder a spolu se stovkou zaměstnanců Léčebných lázní Mariánské Lázně nacvičil choreografii na veselou jihoafrickou skladbu Jerusalema song. Píseň si brzy získala na popularitě a stala se také symbolem boje proti pandemii koronaviru.

„Během pandemie jsme byli a stále jsme skvělý tým. Těšíme se na naše hosty i na nadcházející lázeňskou sezónu 2021,“ uvedli zaměstnanci lázní a pod videoklipem se to jen hemží pozitivními ohlasy. Radost neskrýval ani choreograf Jan Onder.  

„Na chvíli jsem měl pocit, že je svět zase normální! Byla to strašně krásná práce,“ pochvaloval si tanečník.

Chytlavý Jerusalema song inspiroval řadu dalších organizací. Do tanečních rytmů rozvlnili své boky zdravotníci, záchranáři i žáci základních škol. V západních Čechách ale mají tanečníci z Mariánských Lázní velkou konkurenci. Velké ohlasy sbírá i provedení pracovníků Fakultní nemocnice v Plzni, kde 64 zdravotníků zvesela tančilo na záložním heliportu. Inu, porovnejte sami.


Hodnocení článku je 38 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Léčebné lázně Máriánské Lázně

Štítky Jerusalema Challenge, Mariánské Lázně, Léčebné lázně, tanec, Jan Onder, Jeruzalém, lázně, tanečník, pandemie covidu-19, Fakultní nemocnice Plzeň, Západní Čechy

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V rytmu Jerusalema challenge tančí celé lázně, podívejte se na povedený videoklip  |  Společnost  |  Zprávy  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.