Počasí dnes8 °C, zítra5 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Pohni zámkem! Bečov nad Teplou láká na netradiční sportovní akci

Většinou se zde konají divadla nebo menší koncerty, nyní terasy zámku v Bečově obsadí trampolíny, workshopy nebo lekce jógy. Pořadatelé tak chtějí ukázat, že si návštěvu historických památek lze užít i akčním způsobem.

„Neustále zkoušíme nějaké alternativy, tak abychom představili návštěvníkům zámek nejen jako statickou památku a snažíme se o ty přesahy. Zapojujeme se třeba do běhu zámkem, máme tu i horolezeckou stěnu a tohle je další nabídka,“ říká Lenka Herzogová z hradu a zámku Bečov nad Teplou.

A o co, že jde? Během tohoto víkendu jsou zde připraveny lekce jógy, step aerobic, jumping fitness, konzultace s profesionály nebo noční prohlídky zámku. Celá akce je pod taktovou týmu Move Your Self, kteří se zabývají zdravým životním stylem.

„Původně byla registrace na celý víkend, ještě jsou volná místa, takže se mohou lidé zaregistrovat na jeden den. Je možné si tu aktivitu vyzkoušet, budou tam koučové, co umí poradit. Jsou tam i aktivity kde nemusí být člověk sportovec například nordic-walking a podobně. Je možné se dostavit i na tu jednu aktivitu, jen ten člověk nemá jistotu, že tam bude dostatek míst,“ dodává Herzogová.

Detaily a přihlášku naleznou zájemci  ZDE.

Ohodnoť článek

Foto Move Your Self

Štítky Bečov nad Teplou, akce, sport, workshop, víkend, tip, zámek, Hrad a zámek Bečov nad Teplou

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Pohni zámkem! Bečov nad Teplou láká na netradiční sportovní akci  |  Společnost  |  Zprávy  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.