Počasí dnes12 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Musíme věřit v teplý a suchý podzim, říká pořadatel koncertů Vladimír Suchan

Zatímco open air akce mají jen minimum omezení, na ty vnitřní se vztahují čím dál přísnější pravidla. I proto přesouvá promotér co nejvíce akcí do venkovních areálů a věří, že mu bude přát počasí a epidemiologická situace.

„Většinou jsem už v září pořádal koncerty v kulturních domech v kraji. Na konci loňského roku jsme vymysleli i další koncertní sál v míčové hale KV Arény. Plány byly velké, ale koronavir vše zhatil,“ přiznává Vladimír Suchan, majitel hudební agentury Vlny a pořadatel většiny velkých hudebních koncertů v Karlovarském kraji.

Kvůli nemoci Covid-19 musel několikrát předělat sestavený program, rušil nebo přesouval koncerty na jiné termíny a nyní se snaží je uspořádat i na jiných místech.

„Situace je opravdu velmi nečitelná a pro nás pořadatele velmi komplikovaná. I proto se snažíme zůstat s muzikou venku, kde jsou opatření mírnější než v uzavřených prostorách,“ pokračuje dále promotér.

Jedním z největších koncertů přeložených pod širé nebe je třeba koncert Lucie Bílé plánovaný na druhou polovinu září. „Původně se měl koncert konat v KV Aréně, ale po zvážení všech nutných opatření jsme se rozhodli pro přesunutí na sousední stadion AC Start. Koncert je navíc poděkováním všem zdravotníkům, záchranářům, policistům, hasičům, vojákům, dobrovolníkům a všem ostatním, kteří pomáhají v boji proti nemoci Covid-19. Musíme si ale přát teplý a suchý podzim, aby se akce podařily,“ dodává Vladimír Suchan.

Vedle Lucie Bílé se tak můžete těšit na venkovní koncerty v amfiteátru Loket, kde vystoupí například Roy Wilson nebo zažijete Dance party Radia Kiss. Hrát se bude i na ostrůvku volnočasového areálu Rolava kam míří Pestalozzi, nabitá Rocková plovárna a slovenští Horkýže slíže. Jak to bude s koncerty v Lidovém domě nebo KV Aréně je zatím otázkou.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto facebook.com

Štítky koncert, poděkování, KV Arena, Karlovy Vary, Lucie Bílá, Vlny-musicag, Vladimír Suchan, COVID-19, podzim, Roy Wilson, Karlovarský kraj

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Musíme věřit v teplý a suchý podzim, říká pořadatel koncertů Vladimír Suchan  |  Kultura  |  Zprávy  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.