Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

V Karlových Varech začala rekonstrukce Úvalské ulice v Drahovicích

V Karlových Varech začala oprava Úvalské ulice, první dvě stavební etapy ze tří se uskuteční zároveň. Ve výběrových řízeních na první dvě etapy zvítězila stejná firma. Podle náměstka primátorky Tomáše Trtka (ANO) to stavbu zlevní a zjednoduší. Cena první etapy, kterou určila soutěž, je zhruba 920 tisíc, druhá etapa přijde na 730 tisíc korun. Jde o další část postupného zlepšování vzhledu veřejných prostor v části města Drahovice, řekl Trtek.

"Ohledně Úvalské ulice, navazující druhé etapy, jsme měli štěstí, že zvítězila ta samá firma jako v první etapě. Proto dojde k průběžnému navázání obou etap a neměl by mezi nimi být žádný prostoj," popsal Trtek.

Díky propojení obou etap by zhruba do měsíce měla být hotova rekonstrukce dvou třetin Úvalské ulice, nové budou povrchy, obruby, kanály, vpusti a další části městské komunikace.

Třetí část oprav Úvalské ulice zatím na realizaci čeká. Podle Trtka se v současné době připravuje projektová dokumentace na nové parkoviště, které by v této etapě mělo vzniknout. Předběžně by podle náměstka primátorky měla být tato etapa uskutečněna v příštím roce.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto MMKV

Štítky ČR, správa, stavby, silnice, Karlovy Vary

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V Karlových Varech začala rekonstrukce Úvalské ulice v Drahovicích  |  Doprava  |  Zprávy  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.