Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

U Bochova na Karlovarsku se srazilo 13 aut, provoz byl omezený čtyři hodiny

, aktualizováno 15. března 2023, 22:07

U Bochova na Karlovarsku se ve středu odpoledne na silnici I/6 při hromadné nehodě srazilo deset osobních a tři nákladní auta. Tři lidé se lehce zranili. Provoz na hlavním tahu mezi Prahou a Karlovými Vary byl omezený zhruba čtyři hodiny. Vyplývá to z informací policie, hasičů a zdravotnických záchranářů.

Auta se srazila před 17:00 na úrovni města Bochov. Podle krajské policejní mluvčí Zuzany Churaňové nákladní dopravu nebylo možné odklánět po jiné trase, osobní auta mohla místo nehody objíždět přes Bochov. O plném zprůjezdnění silnice policie informovala na twitteru po 21:00.

Záchranná služba vyslala na místo nehody tři posádky. „Tři lehce zraněné osoby byly ošetřeny a následně převezeny na emergency Karlovy Vary," uvedl mluvčí krajské záchranné služby Radek Hes. Hasiči zvažovali vyslání evakuačního autobusu, ve kterém by se mohli účastníci nehody zahřát, doplnil mluvčí krajských hasičů Martin Kasal.

V Karlovarském kraji byly od rána sněhové přeháňky a oblast okolo Bochova je známá tím, že na odkrytých pláních se sníh hromadí na silnici a způsobuje dopravní komplikace. Sněžit začalo i večer a silnice se znovu pokryly vrstvou čerstvě napadaného sněhu. Dopravní problémy tak mohou nastat i v noci nebo ráno.

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto HZS KVK

Štítky ČR, nehoda, zranění, Karlovarsko, bochov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

U Bochova na Karlovarsku se srazilo 13 aut, provoz byl omezený čtyři hodiny  |  Doprava  |  Zprávy  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.