Počasí dnes6 °C, zítra8 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

V Ostrově na Karlovarsku dokončují opravu Tylovy ulice a Odborů za 18 milionů korun

V Ostrově na Karlovarsku dokončují dvě letošní významné rekonstrukce ulic. Oprava Tylovy ulice v centru města skončí v nejbližších dnech, ulice Odborů bude hotová v listopadu. Na obě investice dalo sedmnáctitisícové město dohromady téměř 18 milionů korun, informoval novináře starosta Jan Bureš (ODS).

Tylova ulice, která se nachází za Domem kultury, prošla od začátku července kompletní rekonstrukcí. Vozovka i chodníky dostaly nový povrch, přibyla další parkovací místa. Celkem jich ulice nabídne téměř 40. Původně měla stavba skončit už v září, práce se ale zkomplikovaly.

"Když se silnice otevřela, tak se zjistilo, že ty konstrukční vrstvy jsou horší než projekt původně počítal. Konstrukční vrstvy se musely vyměnit, což je částka kolem jednoho milionu korun navíc. Původně jsme počítali 9,5 milionu, teď to bude 10,5 milionu korun," řekl Bureš.

Rekonstrukci ulice Odborů u gymnázia připravovala radnice dlouho. Stavební akci komplikovaly problémy s přeložkami inženýrských sítí. Před nedávnem se ale komplikace podařily vyřešit. Kromě opravy vozovky je v ulici nový chodník pro studenty gymnázia, který zde dosud chyběl. Opravy ulice by měly být hotové do poloviny listopadu a vyjdou na sedm milionů korun.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Lenka Dvořáková

Štítky ČR, správa, silnice, stavby, Ostrov, Karlovarský kraj, Jan Bureš, ODS

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V Ostrově na Karlovarsku dokončují opravu Tylovy ulice a Odborů za 18 milionů korun  |  Doprava  |  Zprávy  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.