Počasí dnes9 °C, zítra8 °C
Úterý 16. dubna 2024  |  Svátek má Irena
Bez reklam

Motocyklista naboural do odbočujícího automobilu, skončil v nemocnici

Zraněním motocyklisty skončila v neděli krátce před sedmnáctou hodinou nehoda, při které se střetl s osobním automobilem. K nehodě došlo na silnici I/13 v obci Boč. Okolnostmi událostmi se nyní zabývají dopravní policisté.

„K nehodě mělo dojít tak, že šestačtyřicetiletý řidič vozidla značky Ford, jedoucí ve směru do Chomutova, při odbočování vlevo zřejmě přehlédl motocykl značky Harley-Davidson řízený sedmačtyřicetiletým mužem, který předjížděl v levém jízdním pruhu kolonu vozidel. Následně mělo dojít ke střetu vozidla s motocyklem,“ shrnul mluvčí policie Jan Bílek.

Motocyklisté jsou jednou z nejzranitelnějších skupin v silničním provozu a případný střet s vozidlem či pevnou překážkou může mít fatální následky. „Nejen motorkáři, ale i ostatní účastníci silničního provozu musí být na komunikaci neustále ve střehu a sledovat situaci kolem sebe. Nebezpečné bývá přehlédnutí motocyklu, a proto je velice důležité, aby se řidiči motorových vozidel důkladně rozhlédli na obě strany, například při odbočování v křižovatce. Pro řidiče motocyklů je jedno z nejdůležitějších pravidel vidět a být viděn,“ uzavřel mluvčí policie.

Hodnocení článku je 20 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky nehoda, motocykl, Policie ČR, havárie, Ford Motor Company, Jan Bílek, Harley-Davidson, Chomutov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Motocyklista naboural do odbočujícího automobilu, skončil v nemocnici  |  Doprava  |  Zprávy  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.